skip to main
|
skip to sidebar
lørdag den 20. august 2011
Rødkål badet i appelsin og morgenfruer
Rødkål snittes fint og krammes med lidt salt og overhældes med olivenolie appelsinsaft og appelsinskal. Bland med masser af krydderurter, her basilikum. Pynt med friske morgenfruer fra haven. Voila - god appetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Faste læsere
Blog-arkiv
►
2012
(1)
►
februar
(1)
▼
2011
(2)
▼
august
(2)
Den bedste frokost i verden
Rødkål badet i appelsin og morgenfruer
►
2009
(4)
►
april
(1)
►
marts
(1)
►
februar
(1)
►
januar
(1)
Om mig
Mette og Christina Stentoft
Vi skriver om mad -hovedsageligt alt det grønne, sprøde og sunde.
Vis hele min profil
Ingen kommentarer:
Send en kommentar